top of page

Over ons

Na een grandioze vakantie in juli 2012 hebben wij besloten om onze Italian Dream waarheid te laten worden. Wij hebben een schitterend, knus chalet gekocht op camping International te Porlezza (Como 4).

 

In de zomer van 2013 zijn wij eigenaar geworden van ons 2e chalet (Parigi 6) en voorjaar 2014 ons 3e chalet (Vienna 4) en eind 2015 ons 4e chalet (Como 9) hiermee is onze droom compleet.

 

Onverwachts (maar zeker niet ongewenst) kregen wij dit jaar de mogelijkheid om Amburgo 1 aan onze droom toe te voegen. Een zeer ruim 4 persoons chalet, volledig ingericht, op een "droom locatie", direct aan het meer waar je 's avonds vanaf de veranda de zon onder kunt zien gaan.

 

Aan onze "Italian dream" lijkt geen einde te komen. In 2018 werden wij gevraagd om Amburgo 2, als 6e chalet, over te nemen. Waar wij natuurlijk graag op in gingen. Amburgo 2 pal naast Amburgo 1 aan het water, wie wil dat nou niet.

 

Per 2020 worden wij nu ook de trotse eigenaren van het chalet Como 2. Hiermee hebben wij nu de beschikking over 3 chalets direct aan het randje van het Lago di Lugano. Vanachter uw glaasje Limoncello de zonsondergang bewonderen.

Como 2 is zoals u van ons mag verwachten compleet ingericht en uiteraard voorzien van airco!

 

Er lijkt geen einde aan  onze Italien Dream te komen.... met ingang van  2022 hebben wij ook het chalet Almelo 1 toegevoegd aan onze lijst en tevens hebben wij afscheid genomen van ons chalet Vienna 4. Immers 7 chalets is genoeg, is een mooi rijtje. 4 Chalets front row aan het water wie wil dat nu niet??

 

Onze chalets zijn compleet ingericht en staan in gezellige straatjes. Ze liggen 0, 12, 18, 10 en 25 meter van het meer (af op een echte Italiaanse camping. (onze chalets zijn huisdier vrij)

Wij genieten zoveel mogelijk zelf van onze chalets maar de weken dat wij moeten werken willen wij u de gelegenheid geven om ook te genieten van alle mooie plekjes vlakbij het meer.

 

's Ochtends tijdens het ontbijt kunt u al genieten van het kabbelende water. 's Avonds als de zon achter de bergen is ondergegaan, is er niets heerlijker om met een prosecco of limoncello op het strandje te zitten.

 

Porlezza is een gemoedelijk dorpje aan het einde van het Luganomeer, 975km vanaf Utrecht (dus heel goed te rijden in 1 dag).

Vlakbij Lugano (12km), Menaggio (15km), Como (40km) en Milaan (80km).

Langs het meer komt u verschillende Italiaanse dorpjes tegen met adembenemende uitzichten.

 

Wilt u genieten van de Italiaanse gezelligheid, de mooie bergpassen, het meer, bent u een watersportliefhebber of een liefhebber van de Italiaanse keuken, wilt u lekker relaxen op de veranda of de steile wegen trotseren op de fiets......

 

Als u interesse heeft in een van onze chalets kunt u ons mailen, wij beantwoorden heel graag al uw vragen.

 

Wilt u met meer gezinnen gezamenlijk op vakantie, dan kunnen wij onze chalets tegelijk reserveren voor u.

 

Klik hier voor het actuele weer in Porlezza.

Waarom voor ons kiezen?

Omdat onze chalets zijn ingericht zoals wij ze zelf ook zouden willen bewonen tijdens onze vakantie.

Onze chalets zijn huisdier en rookvrij.

Wij zijn trots op onze chalets.

bottom of page